Новини
Яскравий міський кросовер Kia Stonic пропонується з вигодою 800 євро!

Яскравий міський кросовер Kia Stonic пропонується з вигодою 800 євро!

2020-06-26

Офіційний дистриб’ютор «Фалькон-Авто» пропонує стати власником молодіжного кросовера Kia Stonic 2020 р.в. за спеціальною вигодою 800 євро до кінця карантину!

 

До 31 липня 2020 року в офіційній дилерській мережі Kia в Україні діє спеціальна пропозиція для покупців кросовера Kia Stonic. Кросовер класу B-SUV можна придбати з вигодою ** в розмірі 800 євро*.

На даний момент Kia Stonic представлений в Україні зі 100-сильним бензиновим мотором (робочий об'єм 1,4 літра), з автоматичною коробкою передач та майже 14 комбінацій кольорів на вибір.

В період дії спеціальної пропозиції оптимальним вибором з точки зору співвідношення ціни і оснащення є комплектація Business (Бізнес). Такий кросовер з 6-ступінчастою АКПП буде коштувати 16 400 евро*. Комплектація включає наступні опції: мультифункціональне кермо з регулюванням по висоті і вильоту, підігрів керма і передніх сидінь, датчики дощу і світла, задній парк-тронік, круїз-контроль, клімат-контроль, електрорегульовані бічні дзеркала заднього виду з функцією складання і обігрівом, 7-дюймову мультимедійну систему з можливістю синхронізації смартфонів по протоколам Android Auto і Apple Car Play.

Що стосується топ-версії Prestige (Престиж), то з АКПП такий автомобіль пропонується за ціною 17 300 євро*.

Відзначимо, що в будь-якій з комплектацій Kia Stonic комплектується мультимедійною системою з Android Auto і Apple Car Play. Більш того, гарантія*** на автомобіль становить 5 років або 150 000 км (в залежності від того, що настане раніше).

 

*Ціни і сума вигоди включаючи ПДВ станом на 25.06.2020 р. Розрахунки в гривні за курсом вказаним на сайті www.kia.сом/ua на день виписки рахунку-фактури.

**Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до 24.06.2020. Сума зниження залежить від моделі та комплектації автомобіля.

*** Детальні умови гарантії та обмеження гарантії відображено в супровідній документації до автомобіля.