Новини
Українські продажі нового Kia Picanto стартують у квітні!

Українські продажі нового Kia Picanto стартують у квітні!

2018-06-01

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» повідомляє про скорий початок продажів третього покоління хетчбека Picanto в Україні. Ціни на яскравий міський субкомпакт стартують з позначки $ 14 600*, при цьому автомобіль буде доступний, в тому числі, з пакетами GT-Line та X-Line.

Вже у квітні в офіційній дилерській мережі Kia в Україні стартують продажі однієї з найбіль стильних автомобільних новинок весни – хетчбека Kia Picanto третього покоління. Незважаючи на вибухове зростання популярності кросоверів, поява таких яскравих автомобілів говорить про те, що А-клас ще не сказав свого останнього слова, а Picanto - один з найяскравіших його представників.

 

З попередником новинку ріднить тільки приналежність до когорти динамічних міських малюків, п'ятидверний кузов і «пікантна» назва. В іншому автомобіль радикально оновився, перетворившись з недорогого авто на кожен день на стильний аксесуар. Яскрава гамма кольорів, що включає 11 рішень, багате оснащення і неординарні варіації оформлення салону з кольоровими вставками тільки підсилюють це враження.

Автомобіль, створений на новій платформі, буде представлений у нашій країні з двома бензиновими моторами на вибір: літровим 67-сильним і двигуном з робочим об'ємом 1,2 літра і потужністю 85 к.с. Трансмісія у всіх версіях виключно автоматична.