Новини
НЕ ПРОГАВ СВІЙ ШАНС ЗАФІКСУВАТИ ВИГІДНУ ЦІНУ НА ТВІЙ НОВЕНЬКИЙ KIA SPORTAGE

НЕ ПРОГАВ СВІЙ ШАНС ЗАФІКСУВАТИ ВИГІДНУ ЦІНУ НА ТВІЙ НОВЕНЬКИЙ KIA SPORTAGE

2020-06-05

Як відомо, офіційний дистриб’ютор бренду Kia в Україні, компанія «Фалькон-Авто», продовжила дію спеціальної пропозиції на свій беззаперечний бестселер KIA Sportage до 22 червня 2020 року. Наразі вигода на всі  комплектації сягає 1000 Євро.

Дбаючи про шанувальників Sportage, компанія «Фалькон-Авто» надає їм унікальну можливість зафіксувати ціну на свій омріяний  KIA Sportage, який перебуває у виробництві, зі збереженням ціни для клієнта до моменту поставки автомобіля в Україну і укладення основного договору купівлі-продажу.

Отже, при укладенні попереднього договору на купівлю автомобіля KIA Sportage та внесенні передплати у розмірі від 10% вартості автомобіля, валютний еквівалент вартості автомобіля не змінюватиметься до моменту доставки на склад дилера.

Більш детальну інформацію Ви можете отримати, звернувшись до будь-якого офіційного дилера KIA в Україні. Поспішайте, кількість автомобілів обмежена!

Нагадаємо, що Kia Sportage, один з найбільш популярних кросоверів в Україні протягом кількох останніх років, в рамках дії спеціальної пропозиції коштує від 15 990 Євро*, при цьому сума вигоди** складає 1000 Євро*. Йдеться про SUV 2020 року випуску у комплектації Classic (Класік) з бензиновим двигуном 1.6 та механічною 6-ступеневою коробкою передач.     Докладніше про комплектації та спеціальні ціни на Kia Sportage доступні за посиланням https://cutt.ly/eyI1cLI

* Ціни і сума вигоди, включаючи ПДВ, станом на 05.06.2020 р. Розрахунки в гривні за курсом, зазначеним на сайті www.kia.сом/ua в день виписки рахунку-фактури. ** Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами, що діяли до:  09.05.2020.