Новини
АВТОСАЛОНИ KIA ЗНОВУ ВІДКРИВАЮТЬ ДВЕРІ ДЛЯ КЛІЄНТІВ!

АВТОСАЛОНИ KIA ЗНОВУ ВІДКРИВАЮТЬ ДВЕРІ ДЛЯ КЛІЄНТІВ!

2020-04-07

Шановні прихильники бренду KIA, починаючи з 07.04.2020 автосалони офіційній дилерській мережі KIA в Україні знову приймають гостей і проводять очні консультації. Як і раніше, безпека клієнтів і співробітників залишається пріоритетом, тому ми дотримуємося суворих санітарно-гігієнічних стандартів і продовжуємо підтримувати онлайн торгівлю в повному обсязі.

Відповідно до постанови Кабінету міністрів України №255 від 2 квітня 2020 року, автосалони офіційної дилерської мережі KIA в Україні знову відкривають свої двері для клієнтів і, поряд з гамою послуг з придбання автомобілів онлайн, з радістю нададуть покупцям очні консультації та продемонструють весь доступний в Україна модельний ряд автомобілів KIA.

Дилерські центри KIA продовжують функціонувати в режимі карантину і безпека, комфорт наших клієнтів і співробітників залишаються головним пріоритетом. Як і раніше, автосалони і сервісні зони піддаються регулярній обробці дезінфікуючими засобами, співробітники мають засоби індивідуального захисту у вигляді масок, рукавичок і захисних окулярів, а також дотримуються дистанції під час консультування клієнтів.

У повному обсязі продовжують функціонувати і надавати гарантійні і пост-гарантійні послуги сервіси офіційних дилерів KIA. Нагадаємо, що у офіційній дилерській мережі KIA на період карантину діють спеціальні гарантійні умови.

Клієнти, які строго дотримуються карантинних норм, і не знаходять можливості відвідати салон особисто, можуть здійснити покупку будь-якого з представлених в Україні автомобіля KIA онлайн. Як обрати та замовити KIA онлайн дивіться в нашому відео.

Відвідайте найближчого до вас офіційного дилера KIA

Міцного здоров'я і приємних покупок!